صالحی, مهتاب, سیاهوشی, فائزه, داوودی, فاطمه. (1401). بررسی خصوصیات کمی و ترکیبات اسانس گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L) تحت تاثیر ورمی کمپوست و هیومیک اسید. , 3(1), 85-94. doi: 10.34785/J020.2022.357
مهتاب صالحی; فائزه سیاهوشی; فاطمه داوودی. "بررسی خصوصیات کمی و ترکیبات اسانس گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L) تحت تاثیر ورمی کمپوست و هیومیک اسید". , 3, 1, 1401, 85-94. doi: 10.34785/J020.2022.357
صالحی, مهتاب, سیاهوشی, فائزه, داوودی, فاطمه. (1401). 'بررسی خصوصیات کمی و ترکیبات اسانس گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L) تحت تاثیر ورمی کمپوست و هیومیک اسید', , 3(1), pp. 85-94. doi: 10.34785/J020.2022.357
صالحی, مهتاب, سیاهوشی, فائزه, داوودی, فاطمه. بررسی خصوصیات کمی و ترکیبات اسانس گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L) تحت تاثیر ورمی کمپوست و هیومیک اسید. , 1401; 3(1): 85-94. doi: 10.34785/J020.2022.357


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب